Over ons

Over ons

Je gaat je auto verkopen, dat doet je niet dagelijks. Wij zijn er in gespecialiseerd om veilig, snel en zorgeloos jouw auto te kopen. Al sinds 1998 zijn wij actief op de Nederlandse markt met de inkoop van auto’s. Met vele taxaties per dag kunnen wij zeggen dat wij specialist zijn op het gebied van auto’s inkopen.

Onze diensten zijn geheel vrijblijvend en gratis zonder tussenkomst van een veilingsite, bemiddelingsbureau en/of andere partij. Deze partijen rekenen vaak honderden tot duizenden euro’s voor de bemiddeling tussen jou en de koper. Om deze redenen ben je bij ons zeker van de hoogste prijs voor jouw auto!

Veilig en snel je auto verkopen

Wij zijn geïnteresseerd in alle soorten voertuigen. Zo kun je bij ons uw auto verkopen, ongeacht het merk, type en staat. Ook kun je bij ons o.a. terecht voor de verkoop van jouw bedrijfswagen, caravan, camper, taxi, bus, lesauto, vrachtwagen en/of motor. Heeft jouw auto schade, een defect of geen APK? Geen probleem, bij Hoogste Auto Inkoopprijs kun je ook terecht als dit het geval is. Je auto wordt getaxeerd op basis van jouw autogegevens.

Merken & Modellen

Bekijken

Steden

Bekijken